EPS-elementit

Polystyreeniytimellä valmistetut EPS-elementit ovat kevyitä ja ne voidaan asentaa pysty- sekä vaakasuoraan. Sandwich-elementin ydin on valmistettu laajennetusta polystyreenistä, joka on itsestään sammuva materiaali. Tuotteet soveltuvat mm. teollisuuden sekä maatalouden rakennuskohteisiin. Tuote on täysin yhteensopiva muiden Sandwich-elementtien kanssa, joten elementtejä voi yhdistää toisiinsa ytimestä riippumatta. CE-hyväksytyt polystyreenielementit valmistetaan puolalaisessa tuotantolaitoksessa. Sandwich-elementit ovat täydellisiä valmisosia, joten ne sopivat myös rakennuksen ainoaksi kuorirakenteeksi.

 

Seinäelementti EPS Wall

EPS Wall.jpg

Seinäelementti EPS Wall on helppo asentaa keveytensä ansiosta. Tuote voidaan asentaa kaikkiin runkotyyppeihin sekä ulko- että väliseiniin. Katso vakiovärit sekä profiilivaihtoehdot.

 

Eristävyys:  0,96-0,16 [W/m2K]
Ulkopellin vahvuus: 0,5/0,6mm
Sisäpellin vahvuus: 0,4/0,5mm

Hyötyleveys: 1130mm
Minimipituus:  2000mm
Maksimipituus: 10000mm

 

Painamalla vahvuutta näet tarkemmat tekniset tiedot EPS Wall-elementistä.

 

Kattoelementti EPS Roof

EPS Roof.jpg

Kattoelementti EPS Roof on tiiivisrakenteinen ponttisauman ansiosta. Kevyet kattoelementit on helppo ja nopea asentaa. Paloreaktioluokka polystyreeniytimisellä kattoelementillä on Broof. Katso vakiovärit sekä profiilivaihtoehdot.

 

Eristävyys:  0,45-0,15 [W/m2K]
Ulkopellin vahvuus: 0,5mm
Sisäpellin vahvuus: 0,5mm

Hyötyleveys: 1050mm
Minimipituus:  2000mm
Maksimipituus: 10000mm

 

Painamalla vahvuutta näet tarkemmat tekniset tiedot EPS Roof-elementistä.