Luotettava ja kotimainen

Inveco Oy on kotimainen rakennustarvikkeiden maahantuontiyritys, joka toimittaa rakentamisen elementit nopeasti ja luotettavasti. Yrityksemme on perustettu vuonna 2009 ja jo samana vuonna ensimmäiset Sandwich-elementit toimitettiin asiakkaidemme rakennuskohteisiin. Valikoimamme on sittemmin laajentunut ja nykyään tuotteisiimme kuuluu Sandwich-elementtien lisäksi myös ikkunat, ovet sekä monipuoliset rakennustarvikkeet.

Toimitamme rakentamisen elementit sekä pieniin että suuriin kohteisiin.
 

Sandwich-elementit rakentamiseen

uretaanielementit

PIR/PIR+ eristeytimellä on hyvä lämmönjohtokyky, joten jo ohuemmilla eristepaksuuksilla saavutetaan erinomaiset U-arvot. Sandwich-elementin profiloidut pontit nopeuttavat asennusta sekä takaavat liitossaumojen tarkan yhteensopivuuden.  

Villaelementit

Mineraalivillaydin antaa Sandwich-elementille parhaat palo-ominaisuudet ja siksi se on erinomainen ratkaisu mm. osastoiviin väliseiniin. Eristeenä mineraalivilla on ääniä absorboiva, joten rakennuksen akustinen mukavuus on parempi.

EPS-elementit

EPS-Sandwich-elementtien ydin on valmistettu laajennetusta polystyreenistä, joka on itsestään sammuva materiaali. Sandwich-elementit ovat EPS-ytimen vuoksi erittäin kevytrakenteisia, joten asennus on nopeaa kaikkiin runkovaihtoehtoihin. 

 

Ikkunat ja ovet kaikkiin kohteisiin

IKKUNAT

Toimitamme kohteeseesi ikkunat juuri oikean kokoisena ja värisenä. Ikkunat valitaan aina kohteen lämpövaatimusten mukaisesti ja valittavana on myös energiatehokas vaihtoehto, jossa U-arvo on jopa 0,8. Ikkunamme ovat omiaan Suomen vaativiin sääoloihin. Meiltä saat myös CE-hyväksytyt paloikkunat sekä alumiini-ikkunat.

OVET

Valikoimastamme löydät juuri oikeat ovet kaikkiin kohteisiin. Laadukkaat teräsovet sekä teräspalo-ovet kestävät kovaakin käyttöä ja ne on saatavilla kaikissa RAL väreissä. Tuotteisiimme kuuluvat lisäksi energiatehokkaat terassi- ja parvekeovet sekä liukuovet. Meiltä myös alumiiniovet sekä oviratkaisut kylmiöihin ja pakastamotiloihin.

 

PUUIKKUNAT JA PVC-IKKUNAT - KUMPI ON PAREMPI?