Modernia Ikkunatekniikkaa

Ikkunamme valmistetaan puolalaisissa ikkunatehtaissa, jotka tuottavat laadukkaita ikkunoita ja ovia vuosikymmenten kokemuksella. Tuotteemme ovat CE-sertifioituja ja niillä on 5 vuoden takuu. Toimitamme ikkunat kohteeseen räätälöitynä, joten voit valita vapaasti ikkunoiden koon, värin sekä lisätarvikkeet. Ikkunoissamme on vain kaksi pesupintaa energiatehokkaan lasipaketin ansiosta, joten ikkunoiden huolto sujuu leikiten. Karmi- ja puitemateriaaliksi voit valita joko säänkestävän PCV:n tai alumiinin. 

Haikanvuori_ikkunajulkisivu.jpg

Tuttu euroopasta

Ikkunamme ovat kaikille tuttuja tuotteita, joita käytetään yleisesti rakentamisessa koko Euroopassa mukaan lukien muut Pohjoismaat. Nyt myös sinulla on mahdollisuus nauttia huoltovapaasta, tiiviistä ja uudenlaisia ratkaisuja tarjoavasta ikkunastamme.

energiatehokkaat ratkaisut

Ikkunapaketti valitaan kohteen U-arvovaatimusten mukaisesti, joten vaativiin kohteisiin lasitusvaihtoehtoina ovat 2- ja 3-kerros selektiivilasit. Voimme toimittaa ikkunat myös sävytettyinä ja erilaisilla auringonsuojalaseilla.

 

Korvausilmaa esteettömästi

Kaikkiin avattaviin ikkunoihimme tulee vakiona kippi-avaus sekä mikrotuuletus. Kippi-avauksella puitteen yläreuna aukeaa  karmista irti ja tila tuulettuu ilman vedontunnetta. Mikrotuuletuksessa puolestaan puite on noin 5mm irti karmista. Tämä mahdollistaa  korvausilman vaihtumisen turvallisesti ikkunan ollessa kiinni. Ikkunoihin saa lisävarusteena myös Ventair-tuloilmaventtiiliä.

Valitse värisi

Tarjoamme ikkunoihin laajan värivalikoiman.  Voit valita haluamasi värin valmiiden vakiovärien tai puukuosien joukosta. Jos mielessäsi on tietty värisävy, niin ikkunat saa myös kaikissa RAL väreissä. Ulko- ja sisäpuoli voidaan tehdä samalla sävyllä tai sisäpuoli voi olla myös täysin erivärinen. Ikkunoissamme sisäpuolen vakioväri on valkoinen RAL 9016.

 

PUUIKKUNAT JA PVC-IKKUNAT - KUMPI ON PAREMPI?

 

Ikkunoiden lisävarusteet

tuloilmaikkuna.png

Tuloilmaikkuna

VENTAIR-tuulettimilla on itsenäinen virtaussäädin (joka reagoi paineen eroihin), jonka ansiosta ilmavirta pysyy vakiona sääolosuhteista riippumatta (tuuli, kylmä).

KISI-turvalukko.jpg

Turvatuotteet

Kaikkiin avattaviin ikkunoihin voidaan asentaa kahvaan KISI-turvalukko, joka estää ikkunakahvan liikkeet.

hyttysverkko_ovi.jpg
ikkunakaihtimet.jpg

Kaihtimet

Kaihtimet ovat suosituin tapa peittää ikkunat. Ne suojaavat talon sisäosia liialliselta auringonvalolta ja antavat yksityisyyttä. Kaihtimet on valmistettu alumiinista, jonka leveys on 25 tai 16 mm.

Hyönteisverkko

Ikkunoihimme on saatavana erillinen hyönteisverkko, joka ei rajoita näkyvyyttä. Sen avulla voit nauttia raikkaasta kesäilmasta ja pitää häiritsevät hyönteiset loitolla.