Rakennustarvikkeet

 
Nurkkalista.jpg

Valmiiksi kantatut peltilistat

Toimitamme kantatut listat vakiolistaluettelosta tai asiakkaan omien mittojen mukaan. Värivaihtoehtoina ovat RAL- ja RR-värikarttojen mukaiset värit. Listojen vahvuus on 0,5mm, 0,6mm, 0,75mm tai 0,88mm. Kysy myös muita vahvuuksia. Listavalmistajille voimme toimittaa RAL-väreissä peltiä arkkeina tai keloina.

 
v-cat_ruuvi.jpg

Elementtiruuvit ja kiinnikkeet

Toimitamme tarvittavat kiinnitystarvikkeet Sandwich-elementeille ja listoille. Meiltä löydät kaikki asennuksissa tarvittavat kiinnitystarvikkeet kaikkiin runkotyyppeihin — maalaamattomana tai maalattuna. Lisäksi toimitamme kaikki julkisivu- ja kattoeristeiden kiinnitykseen tarvittavat tarvikkeet.

 
tiivisteet_Eurovent.png

Tiivisteet elementtiasennuksiin

Varastotuotteisiimme kuuluvat Sandwich-elementtien asennuksissa tarvittavat tiivisteet, kuten: pilaritiivisteet, butyylinauhat, butyylisaumanauhat, yms. Lisäksi toimitamme yleisimmät rakennustyömaalla tarvittavat teipit ja tiivisteet.

 
Roll_Standard_Eurovent.png

Katto- ja eristystuotteet

Toimimme Eurovent tuotteiden maahantuojana. Eurovent on valmistanut yli 20 vuotta innovatiivisia ratkaisuja katon ja rakentamisen aloilla. Laajasta valikoimasta löydät mm. aluskatteet, tuulensuojakankaat, tuulettuvat harjatiivisteet, rännin suojaverkot ja monia muita kattotuotteita.

 
CaupoGroup.jpg

Rakennuskemikaalit ja -tarvikkeet

Toimimme Caupo Group Oy:n jälleenmyyjänä. CG on ammattikäyttöön tarkoitettujen rakennuskemikaalien ja rakennustarvikkeiden kehittäjä ja valmistuttaja. Valikoimaamme kuuluvat mm. uretaanivaahdot, saumaus- ja tiivistysmassat, palokatkotuotteet, liimat, tasoitteet, teipit, tarvikkeet sekä erikoistyövälineet.

 
vista-plus.png

Muut tuotteet

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja laajennamme tuotevalikoimaamme eri rakentamisen osa-alueilla. Mikäli tarvitset isomman määrän tiettyä tuotetta ole meihin yhteydessä – laajan yhteistyöverkostomme kautta voimme löytää sinulle sopivan tuotteen.