villaelementit (MWF)

Sandwich-villaelementtien ydin muodostuu mineraalivillasta (MWF). Mineraalivillaydin antaa hyvän palonkestävyyden, joten MWF Sandwich-elementit luokitellaan palamattomien tuotteiden ryhmään. Hyvän palonkestävyyden lisäksi tuotteissa on parannettu akustinen mukavuus. CE-hyväksytyt mineraalivillaelementit valmistetaan puolalaisessa tuotantolaitoksessa. Sandwich-elementit ovat täydellisiä valmisosia, joten ne sopivat myös rakennuksen ainoaksi kuorirakenteeksi. Edustamme Izopanel Sp.z o.o. ja PaNELTECH Sp. z o.o. sandwich-elementtitehtaita.

 

Seinäelementti MWF Wall

MWF Wall.jpg

Seinäelementti MWF Wall käy niin ulko- kuin väliseiniin. Osastoiva (EI30) väliseinä voidaan helposti toteuttaa MWF Wall seinäelementillä. Jo 80mm vahvuisella mineraalivilla ytimellä pääsemme EI30 luokan vaatimuksiin. Katso vakiovärit sekä profiilivaihtoehdot.

 

Hyötyleveys: 1130mm / 1150mm
Minimipituus:  2000mm
Maksimipituus: 13500mm*

*maksimipituus riippuu elementin väristä

Eristävyys:  0,66-0,20 [W/m2K]
Ulkopellin vahvuus: 0,5mm
Sisäpellin vahvuus: 0,5mm

Painamalla vahvuutta näet tarkemmat tekniset tiedot MWF Wall-elementistä.

 

Kattoelementti MWF Roof

MWF Roof.jpg

Kattoelementti MWF Roof ydin on palamattomasta mineraalivillasta, joka mahdollistaa palonkestävyysparametrien (EI 60) saavuttamisen. Kattoelementin ulkopelti on poimulevyprofiloitu parantaen elementin kantavuutta. Tuotteilla on korkea ääneneristyskerroin Rw = 32 dB. Katso vakiovärit sekä profiilivaihtoehdot.

 

Eristävyys: 0,63-0,20 [W/m2K]
Ulkopellin vahvuus: 0,5mm
Sisäpellin vahvuus: 0,5mm

Hyötyleveys: 1050mm / 1080mm
Minimipituus:  2000mm
Maksimipituus: 13500mm*

*maksimipituus riippuu elementin väristä

 

Painamalla vahvuutta näet tarkemmat tekniset tiedot MWF Roof-elementistä.